Over ons

Dierenartsenpraktijk Moergestel is een dierenartsenpraktijk in het hart van Noord Brabant waar zowel prive gehouden landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en paarden behandeld worden en bestaat uit een ervaren team van dierenartsen en assistentes.
 

Dierenartsen

Peter werkt sinds 1997 in Moergestel en blinkt vooral uit op het gebied van de chirurgie; meer dan 100 kijkoperaties per jaar is slechts een klein bewijs hiervan. Ook als orthopeed heeft hij veel toegevoegd aan DAP Moergestel; per slot van rekening zijn kreupelheden bij het paard een van de belangrijkste redenen om een dierenarts te raadplegen.

Knipsel 2

Drs. Peter Rulkens

Drs. Peter Rulkens is afgestudeerd in Gent in 1991.

Joost is te vinden in de spreekkamer en operatiekamer voor gezelschapsdieren waar hij met zijn up-to-date kennis uw huisdier met de grootste zorg omringt.

Joost

Drs. Joost van Gils

Drs. Joost van Gils is afgestudeerd in Utrecht in 1997.

Assistentes

Gaby is een oude rot in het vak; zij kent bijna alle klanten en met haar natuurlijke overwicht fungeert ze binnen het hele team als een soort moeder-overste. Behalve de baasjes zijn ook alle huisdieren aan haar gehecht!

Gaby

Gaby Bertens

Gaby Bertens is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Zij werkt nog steeds met veel plezier bij ons en is ook op het gebied van de administratie een kei!

Heidi

Heidi van Keulen

Heidi van Keulen is al vanaf 1990 werkzaam bij ons.

Komend van de Gezondheidsdienst voor Dieren, bleek Rian een grote aanwinst voor onze praktijk. Behalve haar grote ervaring op paardengebied zijn haar nauwkeurigheid en aangeboren gevoel voor cijfers voor ons een uitkomst. Vragen over rekeningen? Rian weet het!​

Rian

Rian van Heerebeek

Rian Smolders is vanaf 2001 werkzaam bij ons.

Jana is een echte aanpakker! Ze heeft veel ervaring in de omgang met (jonge) paarden, u zult haar dan ook vooral bij de paarden tegenkomen.

FB_IMG_1675083702954

Jana Quirijnen

Jana Quirijnen is vanaf 2022 werkzaam bij ons.

Een heel enthousiaste dame die een carriere-switch heeft gemaakt; zij is als stagiaire voor de opleiding tot paraveterinair bij ons gestart. Ondertussen is ze een vaste waarde voor onze praktijk geworden.

Cindy

Cindy van der Steen

Cindy van de Steen is vanaf 2011 werkzaam bij ons.