Gezelschapsdieren

De afdeling Gezelschapsdieren van onze praktijk wordt geleid door de dierenarts Joost van Gils, deskundig bijgestaan door onze assistentes. Incidenteel zullen ook de andere dierenartsen u helpen.

SPREEKUREN
1.AVONDSPREEKUUR
Op maandag, woensdag en vrijdagavond. Voor het spreekuur kunt u telefonisch een afspraak maken.
2. TELEFONISCHE AFSPRAAK
Daarnaast is er de mogelijkheid om een telefonische afspraak te maken voor een bezoek overdag. Vooral voor onderzoek dat wat meer tijd vergt(röntgen, echo, etc.) is het goed om zo’n afspraak te maken, maar ook voor een enting bent u welkom. Ook op zaterdagmorgen kunt u terecht; rond 9.30u, wel na een telefoontje.
3. SPOED
Wanneer onmiddellijke veterinaire hulp nodig is dan is er 24 uur per dag een dierenarts beschikbaar, uiteraard na telefonisch aanmelden.
4. TELEFONISCH OVERLEG
Verder bieden wij de mogelijkheid om overleg te plegen met een dierenarts over een huisdier. Indien nodig wordt u teruggebeld.
TARIEVEN
Onze tarieven liggen op een concurrerend niveau. Belt u gerust als u precies wilt weten wat een bepaalde operatie of enting kost. Kijkt u anders ook even onder het kopje tarieven voor een overzicht van onze belangrijkste entingen en operaties.
EXPERTISE
De kwaliteiten die wij bieden als gezelschapsdierenarts liggen vooral op het terrein van de eerstelijns diergeneeskunde, dwz. het “doen” van spreekuren en het verrichten van algemene operaties zoals onder andere sterilisaties, castraties, tumoroperaties, buikoperaties, ooglidcorrecties etc.
Verder doen wij indien nodig bloed- en urineonderzoek en beschikken we over zeer moderne (digitale) röntgenapparatuur. Ook is een zeer goede echoscanner aanwezig die onze diagnostische mogelijkheden alleen maar vergroot heeft. Ook voor gebitsbehandelingen, afslank begeleiding kunt u bij ons terecht!
Kortom, op onze praktijk is heel veel mogelijk op diergeneeskundig gebied! Kunnen wij u desondanks niet helpen dan zullen wij uw huisdier in overleg verwijzen naar een tweedelijns praktijk voor een specialistisch onderzoek resp. specialistische behandeling. Bij ons kunt u er op vertrouwen dat er duidelijkheid wordt geschapen wat betreft prognose van een ziektegeval, de kosten van de behandeling etc. Het belang van de patiënt en de cliënt staat te allen tijde op de eerste plaats!